La piscina d’estiu de Sant Sadurní estableix franges horàries pels usuaris

13/06/2020 - 18:05h

S’han establert tres franges de tres hores cada una perquè hi pugui accedir tothom que ho desitgi, i l’entrada serà molt més assequible

El ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní va aprovar dimecres la modificació de l’ordenança que regula els preus d’entrada a la piscina, per adaptar-la a la normativa que s’ha implantat per la Covid-19.

Tal com va explicar la regidora d’Esports, Laura Salvador, aquest estiu hi haurà tres franges horàries per accedir a la piscina de tres hores cada una, amb l’objectiu de poder complir les mesures de distanciament social.

Els usuaris només podran fer ús d’una franja al dia, amb l’objectiu que puguin accedir al recinte tots els veïns que ho vulguin. La reducció d’horari s’ha compensat amb una reducció de preus.

Així, el tiquet per a adults tindrà un cost d’1,40 euros, mentre que l’infantil serà d’1,20 euros. Serà gratuït per als menors de tres anys; 1,20 euros per a jubilats i pensionistes, famílies nombroses o monoparentals; 1,30 euros amb carnet jove i carnet estudiant.

 

 

També et pot interessar

Comentaris