Dol a l’Arboç per la mort de Borja Boga, president de l’Associació de Protecció Civil

10/06/2020 - 12:26h

El voluntari responsable de l’entitat arbocenca tenia 43 anys i va ser trobat mort a casa seva al Vendrell

El municipi de l’Arboç està de dol per la mort de Borja Boga, president de l’Associació voluntaris de Protecció Civil de l’Arboç i un “membre destacat i molt conegut d’aquest col.lectiu a tota la comarca”, segons ha destacat l’Ajuntament de l’Arboç en un comunicat per expressar el condol oficial per la pèrdua de Boga.

El cos del voluntari arbocenc va ser trobat sense vida la nit de dilluns a casa seva al Vendrell, on residia. L’autòpsia haurà de determinar les causes de la mort.

Borja Boga, de 43 anys, va començar a fer de voluntari de Protecció Civil a la població de Santa Pola (Alacant) fa 25 anys, va ser fundador de l’associació de Protecció Civil de Calafell i des de feia 3 anys estava al capdavant de l’associació de Protecció Civil de l’Arboç.

“Era un referent pels voluntaris de Protecció Civil a la comarca, i també a l’Arboç on ha prestat una valuosa ajuda en la gestió de la crisi sanitària causada per la Covid-19, portant menjar i medicaments de primera necessitat a les persones que ho necessitaven, o felicitant els aniversaris als nens i nenes de l’Arboç durant el confinament”, ha remarcat l’Ajuntament de l’Arboç.

“Era una persona molt implicada en ajudar i garantir la seguretat en events de qualsevol tipus que es celebressin a la comarca”, conclou el consistori arbocenc.

També et pot interessar

Comentaris