Horaris normalitzats a les misses de l’Arxiprestat

Foto: Fèlix Miró
Avatar
03/06/2020 - 12:00h

A Vilafranca s’ofereix cada dia la possibilitat de fer una celebració de les exèquies pendents

Un cop ens trobem ja a la fase 2 de desconfinament, els horaris de les misses a Vilafranca recuperen en bona part la seva normalitat: els dies feiners a les 8:15h a la Santíssima Trinitat i a les 20h a Santa Maria. Les misses dominicals: dissabtes a la basílica de Santa Maria a les 20h; diumenges a les 10h a la parròquia de la Santíssima Trinitat; a les 11h a l’església de la Mare de Déu de Montserrat (Espirall); i a la basílica de Santa Maria a les 12h, i també a les 20h. De moment no se celebararà la missa a les 10h a la capella de la Mare de Déu de Fàtima (Poblenou) per motiu de la seva poca capacitat. Recordem que l’aforament de les esglésies està reduït al 50% (230 persones a la basílica, 80 a la Trinitat i 90 a l’Espirall), els fidels han de venir amb mascareta, rentar-se les mans i respectar la distància de seguretat, a més d’altres elements que afecten el desenvolupament de la celebració litúrgica. Hi ha un servei d’ordre a les portes que dona les orientacions als fidels. Es recomana que les persones amb risc per motius d’edat o de salut s’abstinguin de participar en la missa encara, sabent que el precepte continua dispensat.

A les parròquies dels pobles de l’Arxiprestat, la majoria van reprenent també les misses dominicals; es recomana consultar a la pròpia parròquia.

Pel que fa als difunts que van morir durant el confinament i pels quals no es van poder celebrar les exèquies en el seu moment, les parròquies de Vilafranca ofereixen la possibilitat de celebrar una missa funeral qualsevol dia feiner de la setmana a les 20h a la basílica de Santa Maria. Només cal posar-se en contacte per telèfon i concretar el dia, ja que el desig és que només hi hagi una intenció de difunt a cada missa.

PUBLICITAT

Finalment, el despatx parroquial (C/Santa Maria 12) obrirà novament el dia 8 de juny amb un horari provisional (dilluns de 18 a 20h). Telèfon de contacte: 93.892.06.46

També et pot interessar

Comentaris