L’Entesa de la Granada dona més de 1.000 euros en aliments a Caritas

25/05/2020 - 21:00h

Arran de la crisi de la Covid-19 al poble s’ha passat de 17 a 30 famílies que necessiten ajuts per la despesa alimentària

Aquest dissabte, els cinc regidors de l’Entesa de la Granada, grup que està a l’oposició, van fer entrega a Mossèn Joaquim, responsable de Caritas la Granada, dels aliments que s’han adquirit i recollit amb les donacions dels integrants i simpatitzants de l’agrupació política.

Durant aquest mes de maig el grup municipal de l’Entesa ha engegat buna iniciativa interna de grup per tal de poder fer una aportació d’aliments a Càrites la Granada. Aquesta idea, va sorgir com a mesura per a fer front a les necessitats que està generant la pandèmia de la COVID-19 entre els veïns i veïnes del municipi i arreu del país.

Aquesta és una mesura directa de l’entitat que, des de l’inici de la pandèmia, es va posar a disposició de l’equip de govern municipal per poder gestionar els ajuts, fent moltes propostes, ja fossin de tipus econòmic i/o social.

Les aportacions aconseguides han estat voluntàries, i podien ser tan econòmiques com aliments bàsics de primera necessitat. Cal destacar l’aportació del 100% de la retribució que varen percebre de l’ajuntament els 5 regidors de l’ENTESA el passat mes d’abril.

Hem de tenir en compte, que el passat mes de gener Càrites la Granada feia front a la donacions d’aliments a unes 17 de famílies i que degut a tota aquesta crisi sanitària, actualment està fent front a la despesa alimentària d’una trentena de famílies. Aquestes xifres han motivat que s’engegués aquesta iniciativa d’aportació i adquisició d´aliments, ja que la tònica dels propers mesos malauradament serà que vagi en augment la demanda d’aquest servei.

Els integrants de l’Entesa volen encoratjar a totes les persones i entitats dels municipi a seguir aquesta iniciativa voluntària, contribuint amb Càrites La Granada, fent que els hi sigui menys costos poder subministrar aliments de primera necessitat a famílies amb dificultats del nostre municipi.

També et pot interessar

Comentaris