Ametller Origen aposta pels cinc millors xefs del moment en el seu Mercat d’Autors

Foto de família dels xefs implicats en el projecte d’Ametller. FOTO: AMETLLER
25/05/2020 - 17:00h

La iniciativa reuneix per primera vegada Nandu Jubany, Hideki Matsuhisa, Josep Maria Kao, els germans Max i Stefano Colombo i Christian Escribà

Ametller Origen ha aconseguit que cinc dels millors xefs del moment cuinin cada dia des del nou espai gastronòmic del Mercat d’Autors que l’empresa penedesenca va obrir fa uns mesos a Barcelona.

La iniciativa, pionera a la ciutat, reuneix per primera vegada sota el mateix sostre les cuines de Nandu Jubany, Hideki Matsuhisa, Josep Maria Kao i els germans Max i Stefano Colombo, així com el pastisser Christian Escribà.

L’objectiu del projecte és fusionar els millors productes de la terra amb les creacions d’autor i fer-les més accessibles a tothom.

El nou espai del Mercat d’Autors completa l’última fase d’ampliació del centre més gran d’Ametller Origen, que va obrir portes el desembre passat, amb més de 2.200 m2.

“Tenint en compte l’excepcionalitat de la situació actual, volem posar en valor aquesta gastronomia i, a la vegada, fer-la més propera al consumidor, facilitant-li un punt d’accés directe que permeti veure tant el procés d’elaboració a les cuines com el producte final, amb totes les garanties de seguretat”, ha dit Josep Ametller, director general i cofundador d’Ametller Origen.

En aquest sentit, tots els autors presents al Mercat han elaborat una carta exclusiva per a Ametller Origen amb una selecció dels seus productes i receptes per descobrir l’essència i gaudir de la cuina més genuïna de cada xef, sempre en formats pensats per endur-se.

També et pot interessar

Comentaris