“A Vilafranca es pot comprar de tot. Us necessitem”

Marta Vivas
21/05/2020 - 17:15h

Des de l’associació de comerciants Centre Vila valoren positivament la resposta dels clients en els primers dies de la fase 1

La presidenta de l’Associació de Comerciants Centre Vila de Vilafranca, Marta Vivas, reconeix estar “sorpresa” per la bona resposta de la gent que hi ha anat a comprar aquests dies, tant al principi, amb cita prèvia com ara, que ja no és necessari trucar abans: “ha estat una injecció d’adrenalina”, afirma satisfeta.

Vivas diu que els comerciants tenien moltes ganes de tornar a apujar les persianes de les botigues i de veure “els carrers amb vida perquè, no ens enganyem, on hi ha botigues hi ha vida”.

A més, avança que la propera campanya de l’entitat serà “El comerç és casa”: “Al nostre municipi hi ha de tot, i hem de saber vendre la marca Vilafranca. Cal que la gent aposti pel comerç de proximitat. Us necessitem”, ha apuntat al mateix temps que vol deixar clar que es pot anar a comprar “amb tota tranquil·litat” ja que els establiments s’han adaptat a totes les normatives i segueixen totes les mesures de protecció adequades, ja sigui de desinfecció del local com de deixar les peces de roba en quarantena, per exemple, després de ser provades o si són retornades per algun client.

La presidenta del Centre Vila, Marta Vivas

També et pot interessar

Comentaris