El CIT del Vendrell endega una campanya comercial per vacunar el comerç local

19/05/2020 - 16:00h

La iniciativa de promoció econòmica inclou bosses de regal i el sorteig de fins a 2.000 euros per gastar en establiments de la vila

El Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell ha posat en marxa aquesta setmana una campanya de promoció comercial al municipi que s’allargarà fins al 30 de juny i que té la intenció d’activar un mínim de 10.000 compres al comerç del Vendrell.

La iniciativa la fa extensiva a tot el comerç de la capital del Baix Penedès, sigui l’establiment en qüestió soci o no de l’entitat comercial vendrellenca.

La campanya consisteix en què els clients han d’aconseguir el llibre de “vacunes del comerç” i cada cop que facin una compra en una botiga de la vila participant en la iniciativa sol·licitar que els la segellin.

Un cop tinguin 10 segells de diferents comerços, perruqueries, bars, etcètera, han de portar el llibre al CIT. Els 1.000 primers clients del comerç vendrellenc que facin aquest pas s’emportaran de regal directe la bossa/sac amb el lema “Jo soc la vacuna del comerç”.

Això de banda, val a dir que totes les cartilles recollides pel CIT del Vendrell participaran en el sorteig de 2.000 euros en vals de 20 euros per gastar al comerç del municipi.

El lema d’aquesta campanya en plena reactivació econòmica per la crisi del coronavirus porta per lema: “Tu ets la vacuna pel comerç del Vendrell”.

I el CIT vendrellenc també remarca que els clients del comerç de la capital del Baix Penedès poden aconseguir importants descomptes directes, regals exclusius i vals de diners amb l’app viuelvendrell.

També et pot interessar

Comentaris