Detingut un matrimoni de Segur de Calafell per vendre cocaïna

18/05/2020 - 14:30h

L’home prenia tota mena de precaucions per evitar ser enxampat i venia la droga al mateix nucli calafellenc i a Cunit

Els Mossos d’Esquadra han detingut un matrimoni resident al nucli de Segur de Calafell, al municipi de Calafell, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. En concret, per distribuir cocaïna.

Segons informa la policia catalana, l’home es desplaçava sobretot amb vehicle i prenia tot tipus de mesures per evitar que el poguessin seguir, com ara canviar el punt de trobada amb els clients al darrer moment. Diàriament feia nombroses transaccions de petites dosis de cocaïna a Segur de Calafell i també al municipi de Cunit, i segons la policia, un cop venia la droga tornava immediatament a casa. En ocasions ho feia acompanyat de la seva dona.

Coincidint amb el confinament per l’estat d’alarma pel coronavirus, els Mossos d’Esquadra expliquen que l’individu evitava els carrers principals i sempre duia una bossa a la mà per simular que anava a comprar.

La investigació, que va començar a mitjan abril, va culminar dijous passat amb una entrada al domicili del sospitós. Allà els agents van comissar diversos embolcalls amb 103 grams de cocaïna, estris necessaris per a la preparació de les dosis de la droga i tota mena d’elements per afavorir la seva conservació.

Durant aquesta entrada, que va comptar amb el suport d’efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), també es van localitzar més de 12.000 euros en bitllets i es va intervenir documentació, un ganivet militar de grans dimensions, un puny americà i una vintena de telèfons mòbils.

Davant d’aquests indicis, els Mossos d’Esquadra van detenir l’home i la dona, ambdós de 35 anys, com a presumptes autors d’un delicte continuat contra la salut pública. L’home està pendent de judici per dues detencions de l’any 2018, també per tràfic de cocaïna.

El matrimoni va quedar dissabte en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutjat de guàrdia del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris