Viseres de protecció per al petit comerç de Vilafranca

Avatar
18/05/2020 - 12:10h

L’Ajuntament de Vilafranca, gràcies a la col·laboració de l’empresa DPR Automatismos, SL, dona als establiments aquest element de protecció

L’Ajuntament de Vilafranca, gràcies a la col·laboració de l’empresa DPR Automatismos, SL, posa a disposició dels establiments de petit comerç i de serveis de Vilafranca viseres de protecció contra el contagi de la COVID-19. Des de fa setmanes l’Ajuntament, mitjançant la Policia Local i els agents cívics, ha estat lliurant aquest tipus de protecció als establiments comercials considerats essencials.

Ara aquest servei es posa a l’abast de forma gratuïta dels establiments comercials no essencials de Vilafranca, que estan tornant a obrir de forma progressiva.

PUBLICITAT

Les viseres es podran recollir entre dimarts 19 i divendres 22 de maig, de 8 a 14h, per l’edifici de l’Enològica (c/ Amàlia Soler, 29). Les persones que les vagin a recollir hauran d’identificar-se amb el seu DNI i aportar el nom i el CIF de l’establiment. Es lliuraran un màxim de 2 viseres per establiment.

També et pot interessar

Comentaris