Font-rubí obre un concurs de fotografia al voltant del món de la pagesia

18/05/2020 - 10:00h

Els concursants poden publicar les fotografies a través del seu perfil personal a instagram fins al 31 de maig

Des del municipi de Font-rubí s’ha organitzat un concurs de fotografia per Instagram per celebrar les festes de Sant Isidre. El tema del concurs és la pagesia, ja que Sant Isidre Llaurador era el patró de la pagesia, i aquesta es pot considerar un element identificador del municipi de Font-rubí.

Per participar en el concurs cal que cada concursant pengi les seves fotos al seu perfil d’Instagram amb els hashtags (etiquetes) #santisidre2020 i #fontrubiexperience. Els/les participants poden publicar tantes fotografies com vulguin i aquestes poden ser antigues o actuals, fetes amb càmera o mòbil. El termini per participar-hi és el diumenge 31 de maig, a les 23.59 h.

Les persones participants cal que tinguin un perfil públic o obert a Instagram perquè l’organització pugui veure les seves fotografies i cal que segueixin el perfil d’Instagram de l’@ajuntament_fontrubi. La participació en el concurs és gratuïta i oberta a qualsevol persona major de 14 anys. Podeu consultar els premis i les bases del concurs al web www.font-rubi.cat

El concurs és organitzat per l’Ajuntament de Font-rubí, la Comissió de Festes, Font-rubí Experience i compta amb la col·laboració de la fotògrafa Maria Rosa Ferré.

També et pot interessar

Comentaris