El Consell Comarcal reprèn l’atenció presencial amb cita prèvia

Avatar
18/05/2020 - 09:00h

Serà aquest dilluns, coincidint amb l’entrada de la fase 1 del desconfinament

Aquest dilluns 18 de maig, coincidint amb l’entrada en la fase inicial (fase 1) del desconfinament, es reprendrà l’atenció presencial a les dependències del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Les persones que vulguin reservar cita prèvia poden fer-ho per telèfon, per correu electrònic o a través de la web del Consell Comarcal (clicant sobre la icona “Cita prèvia”).

Paral·lelament, el Consell Comarcal continuarà oferint atenció telefònica i telemàtica per fer tràmits o gestions i per atendre consultes relacionades amb qualsevol dels seus serveis: Serveis Socials, Habitatge, Ocupació, Empresa, Serveis Tècnics, Ensenyament, Joventut, Esports i Cultura.

Per tal de poder donar resposta a totes les trucades, a més del telèfon habitual de la centraleta del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00), s’han habilitat nous telèfons directes per als serveis que previsiblement rebran més consultes durant les properes setmanes:  696 610 224 (Benestar Social), 608 757 665 (Habitatge) i 608 757 660 (Ocupació). Tots els telèfons estaran operatius de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

PUBLICITAT

Durant el període de confinament es va crear una nova adreça de correu electrònic per canalitzar totes les sol·licituds d’informació: suport@ccapenedes.cat. Des d’aquesta adreça es canalitzaran ara les sol·licituds de cita prèvia. També continuen plenament operatives les adreces electròniques específiques de cada servei.

També et pot interessar

Comentaris