Gelida vol que el bus que unirà la comarca amb l’UAB faci parada al municipi

Avatar
17/05/2020 - 20:00h

El ple aprova una moció presentada pel PSC que considera que els alumnes de Gelida pateixen la mateixa problemàtica que els de Vilafranca o Sant Sadurní

El ple de Gelida va aprovar una moció que demana a la Generalitat que incorpori una parada al municipi del bus que unirà l’Alt Penedès amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El document, presentat pel Grup Municipal Socialista va rebre el suport de la resta de formacions (ERC, Primàries Gelida, Gelida En Comú i la CUP), que també van demanar encapçalar-la.

PUBLICITAT

En la proposta s’acorda sol·licitar al Govern de la Generalitat que en el trajecte de la línia d’autobús entre la comarca de l’Alt Penedès i la Universitat Autònoma de Barcelona, incorpori una parada a Gelida.

En una resolució del Parlament, aprovada el 19 de febrer, s’instava al Govern a fer els tràmits necessaris perquè s’obrís una línia d’autobús entre la comarca de l’Alt Penedès i la Universitat Autònoma de Barcelona, amb parades a Vilafranca i Sant Sadurní, per facilitar una comunicació òptima als estudiants universitaris.

Així mateix s’instava a fer que aquesta línia d’autobús entrés en funcionament al més aviat possible, i garantint-ne l’obertura abans del curs 2020 – 2021.

Des del grup socialista es considera que aquesta problemàtica de transport per als estudiants universitaris de Vilafranca i Sant Sadurní “és una situació que també pateixen els estudiants universitaris de Gelida i que la ubicació del municipi en el trajecte de la línia facilita l’establiment d’aquesta parada”.

També et pot interessar

Comentaris