Caves selectes de col·lecció per a combatre la Covid-19

Avatar
11/05/2020 - 18:12h

La DO Cava promou el sorteig solidari ‘Caves singulars que abracen’ amb productes de gran prestigi

La DO Cava ha posat en marxa la campanya ‘Caves singulars que abracen’ per tal de contribuir a la lluita mèdica contar la Covid-19. Els diners recaptats es destinaran a la investigació multidisciplinària contra el nou coronavirus.

L’acció va a favor de la campanya #PerUnaAbraçada de l’Hospital Clínic de Barcelona. S’ha concretat en un sorteig de caves selectes molt singulars i de col·lecció, des de la pròpia pàgina web de la DO Cava.

PUBLICITAT

‘Caves singulars que abracen’, s’ha iniciat aquest dilluns i s’allargarà fins al pròxim dilluns 25 de maig. Aquest proposta es desenvolupa mitjançant el donatiu lliure, amb una aportació mínima de 20 euros i un màxim “a voluntat”.

Per a participar, s’ha d’accedir a la pàgina web de la DO Cava i seguir els passos indicats. Els guanyadors seran anunciats el dijous 28 de maig. El premi, al qual poden accedir els participants mitjançant donatiu, consisteix en una ampolla de Cava Premium d’aquesta meticulosa selecció d’edicions i d’anyades exclusives, productes de la més alta gamma difícils de trobar actualment en el mercat.

Un bon nombre de caves s’han afegit desinteressadament a aquesta iniciativa coral que comptarà amb grans anyades històriques d’enoteca, i inclús amb formats inèdits d’algun dels Caves de major prestigi cedits pels cellers inscrits a la DO Cava en col·laboració amb aquesta iniciativa solidària.

El president de la DO Cava, Javier Pagés, destaca que “a més d’impulsar una iniciativa solidària singular per contribuir a la lluita contra la pandèmia, volem donar visibilitat al fet que la DO Cava empara grans joies d’enoteca de primer nivell mundial”.

Des de la DO Cava es recorda que “totes les aportacions compten per poder aturar junts aquest virus amb una abraçada”, i s’agraeix per endavant la col·laboració. les.

També et pot interessar

Comentaris