El festival Musicveu farà la devolució dels concerts ajornats

Avatar
11/05/2020 - 14:00h

Corresponen al d’Andrea Motis Trio, Montse Rios al piano i Les Anxovetes

El festival Musicveu farà la devolució de l’import de les entrades dels 3 concerts ajornats arran de la pandèmia. Des de l’organització expliquen que s’estan buscar noves dates per a celebrar els concerts ajornats, si la situació ho permet.

PUBLICITAT

En concret, són els concerts del 15 de març que havia d’anar a càrrec d’Andrea Motis Trio; Montse Rios al piano, del 29 de març i Les Anxovetes del 19 d’abril.-

PUBLICITAT

S’ha condicionat l’espai per adaptar-lo a les noves mesures de prevenció i seguretat mitjançant les noves tecnologies en desinfecció i purificació de l’aire a dins la sala.

El MUSiCVEU és un festival de música únic que aplega grups musicals d’estils i posicionaments ben variats, buscant l’excel·lencia, amb ànim de promoure la cultura musical en directe al territori i ajudar a promocionar des de grups emergents d’estil més clàssic, fins a acollir reconeguts cantautors i conjunts d’una gran varietat musical: Gospel, òpera, vocal, recital, teatre musical humorístic, contemporànea, havaneres, clàssica….

També et pot interessar

Comentaris