Junts pel Penedès promourà mocions per demanar la diferenciació de la Regió Sanitària Metropolitana Sud

Avatar
11/05/2020 - 11:42h

El partit continua reclamant que el sector sanitari de l’Alt Penedès-Garraf-Cunit tingui un tracte diferenciat respecte a la zona sud de Barcelona

Junts Pel Penedès promourà mocions als ajuntaments i consells comarcals del territori per demanar la diferenciació de la Regió Sanitària Metropolitana Sud.La formació política continuarà reclamant el que creu que és de justícia, que el sector sanitari de l’Alt Penedès-Garraf-Cunit tingui un tracte diferenciat respecte a la Regió Sanitària Metropolitana Sud.

Les dades sobre la Covid-19, diuen, donen força i valors als arguments de la formació, que ha recollit el clam al territori per aquest tracte especial. Des de Junts Pel Penedès recalquen que en el cas de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf, la unitat sanitària que respon millor a la realitat és el sector sanitari.

La formació deixa la porta oberta a la resta de formacions perquè
entenen que aquest clam és al conjunt del territori. També des de la formació posen en valor les manifestacions de la Federació
Empresarial del Gran Penedès, que van en la mateixa línia demanant la diferenciació respecte a la Regió Sanitària Metropolitana Sud.

PUBLICITAT

En paraules del responsable de la formació al territori, Jaume Casañas, cal que el Govern de la Generalitat de Catalunya i en concret el Departament de Salut respectin aquesta especificitat territorial, denunciant la injustícia de posar en el mateix sac territoris amb realitats tan diverses. “Sempre hem defensat que el virus entenia de territoris, i el Penedès no és metropolità”, asseguren.

També et pot interessar

Comentaris