Endesa inverteix 63.000 euros per millorar el servei elèctric a Cunit

Imatge d’un dels treballs duts a terme a la xarxa elèctrica a Cunit. (Foto: Endesa)
09/05/2020 - 19:00h

Els treballs efectuats s’han fet a les línies que depenen del centre de transformació del barri Valparaíso

La companyia elèctrica Endesa ha realitzat una inversió de 63.000 euros per millorar el servei elèctric al municipi de Cunit. Concretament, la companyia ha substituït les tres línies que depenen del centre de transformació ubicat al carrer Camèlies, a la part muntanya del barri Valparaíso.

Aquests treballs, que s’havien iniciat abans de decretar-se l’estat d’alarma per la Covid-19, es van finalitzar aquest passat mes d’abril en considerar-se necessaris per a garantir un bon servei elèctric a la ciutadania.

L’actuació, realitzada de manera coordinada amb l’Ajuntament de Cunit, té com a objectiu reforçar la qualitat i continuïtat del subministrament dels clients del municipi en general, i més concretament, de la zona de Valparaíso.

Així, Endesa ha substituït íntegrament tres de les línies que alimenten aquesta zona, el que suposa un total de gairebé mig quilòmetre de nou cablejat instal·lat. S’ha aprofitat l’obra per instal·lar fins a cinc noves caixes de seccionament de línia a les façanes.

Aquests dispositius permetrien, en cas d’una eventual avaria, aïllar la incidència fet que fa possible, en gran mesura, minimitzar el seu grau d’afectació. Aquesta reforma, que pertany al pla d’inversions de la Companyia al Baix Penedès, suposa un pas més per dotar la xarxa del dels darrers avenços tecnològics amb l’objectiu de donar una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.

També et pot interessar

Comentaris