La cervesera Reptilian Brewery del Vendrell, reconeguda a la Barcelona Beer Challenge

Òscar Martínez i Isaac Beltran, socis de la cervesera Reptilian Brewery.
08/05/2020 - 15:00h

L’empresa amb seu a Sant Vicenç de Calders obté dues medalles a la qualitat

L’empresa Reptilian Brewery del Vendrell, ubicada en una antiga masia del segle XIX del poble de Sant Vicenç de Calders, ha estat reconeguda amb dues medalles a la Barcelona Beer Challenge, una competició que guardona les millors cerveses nacionals i internacionals en diverses categories.

Al concurs d’aquest any s’hi van presentar més de 1.250 cerveses, el 45% de les quals eren estrangeres.

L’empresa vendrellenca ha obtingut una medalla d’argent en la categoria Strong European Beer per la cervesa Pedrodeath, una baltic porter de 12 graus elaborada amb xarop d’auró i lleugers tocs de canyella i maltes fumades, i una medalla de bronze en la categoria American Barley Wine & Wheatwine, per la cervesa Dementia 13, d’alta graduació (13,4 graus), baixa gasificació, dolça i licorosa, i envellida en barrica de brandi.

Orígens
L’empresa Reptilian Brewery va ser creada el 2011 per Isaac Beltran, que el 2004 ja havia començat a fabricar cervesa a casa per a autoconsum, tot i que la fabricació a gran escala va començar el 2016. L’any passat es va incorporar com a soci de l’empresa Òscar Martínez.

La cervesera vendrellenca ja havia guanyat diversos premis tant nacionals com internacionals, entre els quals hi ha dues medalles d’argent precisament el 2018 al mateix certamen que ha reconegut novament l’empresa vendrellenca i que té lloc en el marc del Barcelona Beer Festival, el festival de cervesa més gran del sud d’Europa.

També et pot interessar

Comentaris