Nou mercat de contactes per la recuperació econòmica del Penedès i el Garraf

06/05/2020 - 19:54h

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) posa en marxa el projecte ‘Aquí d’aquí’ amb una àmplia campanya de comunicació

La FEGP, la Federació Empresarial del Gran Penedès, des de la seva sectorial d’innovació, inicia un projecte de coneixement entre les empreses de les comarques del Penedès i el Garraf.

El projecte vol visualitzar i posar en valor el know-how de les empreses i els professionals del territori i crear vincles comercials per ajudar a la recuperació econòmica.

Es tracta d’un plataforma online, amb uns formularis molt senzills que permeten a les empreses introduir serveis i productes, i alhora fer una demanda de necessitats específiques.

Les informacions aniran creuades per personal tècnic de la federació i donaran resposta immediata a les demandes. El contacte directe amb les empreses permet posar en valor aquest coneixement i cercar la millor solució.

La iniciativa es va gestar unes setmanes abans de fer-se evident la pandèmia. La riquesa i diversitat de les comarques del Penedès i el Garraf, millorar-ne el teixit econòmic o potenciar el valor d’empreses locals van són els motius d’iniciar el projecte.

La campanya de l’Aquí d’aquí té previst ser un servei prolongat per reforçar la competitivitat del territori, establir xarxes de proximitat professionals i potenciar el consum de Km0, i ara per la situació donada amb la crisi sanitària, pot pal·liar els efectes econòmics negatius de l’epidèmia de Covid 19.

La campanya de comunicació Aquí d’aquí és un mirall de la solidaritat que ha evidenciat la crisi de la Covid-19, fent una crida al consum de proximitat entre les empreses. Tot i així, sent fidels a la realitat del territori, també inclou una secció on l’usuari pot trobar les e-commerce amb seu social a les comarques, més dirigit al gruix de consumidors finals.

Més enllà de la comunicació, la FEGP vol aprofitar la seva posició com a eix central de les organitzacions empresarials de les tres comarques per afavorir la interrelació entre les empreses, per això ha entès que la recuperació és una cosa de tots i ha obert la campanya Aquí d’aquí, amb el mercat de contactes com a eina central, també a empreses i professionals no federats i a la ciutadania en general.

També et pot interessar

Comentaris