El mercat de Coma-ruga recupera les parades d’alimentació

06/05/2020 - 20:30h

L’oferta s’implantarà a partir d’aquest dissabte, segons les accions que preveu la fase 0 del pla de desconfinament

El barri marítim de Coma-ruga tornarà a tenir les parades alimentàries que formen part del mercat setmanal a partir d’aquest proper dissabte, dins de les accions previstes a la fase 0 del pla de desconfinament per la crisi del coronavirus.

L’Av. Parlament de Catalunya acollirà novament les parades d’alimentació seguint el compliment dels protocols i les mesures que garanteixin el distanciament entre les persones.

En aquest sentit, es regularà l’afluència per evitar-hi aglomeracions. A més, es vigilarà que els paradistes apliquin totes les normatives actuals de seguretat per poder realitzar la venda així com les distàncies entre marxant i client i entre client i producte.

Seguint la guia d’ús per a establiments comercials que ha editat aquesta setmana el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), que pertany a la Generalitat, se seguiran aquestes pautes de seguretat i higiene:

Només les persones venedores de la parada podran tocar els productes i ho faran amb guants de protecció, així com mascareta o pantalla protectora, seguint les instruccions i recomanacions d’higiene davant el coronavirus de la Covid-19.

S’evitarà la manipulació simultània d’aliments i diners o altres mitjans de pagament; es fomentarà el pagament amb targeta i s’extremarà la neteja del TPV després de cada ús, especialment si ha estat manipulat pel client.

Els llocs de venda s’han de netejar i desinfectar amb freqüència. S’ha de disposar de gel hidroalcohòlic, mocadors d’un sol ús i papereres amb tapa i bossa (preferiblement amb pedal o basculant).

Igualment, s’ha de mantenir el lloc ordenat, amb els productes disposats de forma higiènica, adequadament separat per categories i donant una imatge de neteja segura en tot moment. En cas de devolució dels productes, s’han de desinfectar o mantenir-los en quarantena abans de posar-los novament a la venda.

També et pot interessar

Comentaris