Les perruqueries amb agendes plenes

A la perruqueria RYA de Vilafranca van obrir dilluns amb totes les mesures de protecció requerides
06/05/2020 - 19:00h

A les perruqueries que han tornat a obrir aquesta setmana no els ha faltat feina, han de limitar els clients i sempre amb cita prèvia

A les perruqueries que han tornat a obrir aquesta setmana, no els ha faltat feina. Tot i que l’obertura ha estat desigual, després de més de 50 dies de tancament, moltes tenien ja l’agenda força plena i demanen paciència als clients.

Des de la perruqueria RYA, del carrer de la Font de Vilafranca, la seva propietària,Mariyana Romanova, explica que mai havien funcionat amb cita prèvia, però que en poques hores es van posar al dia. Pel que fa a la gestió de la clientela, Romanova explica que són 4 treballadors i cadascun pot tenir com a molt un client i, si algú s’ha d’esperar uns minuts, ho ha de fer fora.

Per les mesures de protecció, han tret cadires per separar més els clients, tots ells han d’entrar amb mascareta i des de la perruqueria el fan netejar les mans només entrar amb gel hidroalcohòlic i donen guants. També han comprat una mampara per separar les dues cadires on fan la neteja dels cabells.

La vilafranquina explica que s’han hagut de posar al dia una mica a correcuita, però diu que és la única solució que hi ha per poder treballar. Pel que fa als serveis més demanats, diu que hi ha “una mica de tot, però el que més triomfen són els tints”.

També et pot interessar

Comentaris