Les llibreries arrenquen amb moltes mesures

Xavi Gonzàlez
06/05/2020 - 18:00h

En la primera fase de la desescalada lliuren comandes amb cita prèvia i els clients han d’esperar a l’exterior

En aquesta primera fase del desconfinament les llibreries han pogut començar a obrir però a molt mig gas. A Vilafranca, per exemple, la Cultural aten els clients en horaris de 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h tenint en compte diferents coses com que la primera hora i mitja d’obertura dels matins i l’última de les tardes la dediquen preferentment a atendre les persones majors de 65 anys.

L’horari de dissabte serà només de matins de 10 a 14h. De moment i fins aquest dissabte estan lliurant les comandes amb cita prèvia al 93 892 08 48 o a l’adreça info@llibrerialacultural.cat i l’atenció als clients s’ha fet a l’entrada de la llibreria. Per la propera setmana la següent fase passaria per poder atendre un client per cada dependent a l’interior de la llibreria.

PUBLICITAT

Al Vendrell, la llibreria Mitjans també ha començat aquesta setmana a aixecar persiana. Des de la llibreria/papereria només s’atenen els clients que tinguin algun encàrrec per recollir o llibres concrets que s’han encarregat a través del telèfon 977 66 08 25. De moment a l’interior de la llibreria no es pot entrar per triar i remena, un pas que es podrà fer a partir d’aquest dilluns si no hi ha cap contraordre.

També et pot interessar

Comentaris