Junts per Sant Martí proposa la reducció d’alguns impostos

Ramon Carbó de Junts per Sant Martí, és el cap de l’oposició a l’Ajuntament
Avatar
05/05/2020 - 11:30h

Valora les propostes fetes fins ara per l’Equip de Govern però demana bonificar l’IBI i la taxa d’escombaries al 50%

Atesa la situació d’emergència global, i les greus conseqüències econòmiques que aniran caient a les espatlles de pràcticament tots els veïns del poble, Junts per Sant Martí creu que ara és el moment d’actuar.

El partit encapçaltat per Ramon Carbó Primer de tot vol posar en valor les mesures d’ajuda aprovades i proposades per l’equip de Govern Municipal i creu que es podran evolucionar per permetre al màxim de persones afectades pels ERTO, (fins ara han estat molt poques), i també els autònoms i pimes del poble (amb la proposta actual els pagesos en queden fora) rebre les primeres ajudes.

En aquest sentit donem total suport al Govern Municipal en aquestes mesures i en les futures evolucions i tenen clar que l’Ajuntament no podrà solucionar totes les problemàtiques de tothom, però tenint en compte la bona situació financera de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, proposen anar més enllà i fer arribar al màxim número de persones del nostre poble les ajudes econòmiques municipals.

PUBLICITAT

Ceuen que els instruments més adequats són l’Impost de bens immobles (IBI) i la taxa d’escombraries i proposen bonificar el 50 % de l’IBI i les escombraries de forma generalitzada, amb les lògiques excepcions dels grans tenidors de propietats (bàsicament entitats financeres) i d’altres que caldria detallar després d’un estudi més profund. Finalment es mostren disposats i oberts i arribar a un consens unitari.

També et pot interessar

Comentaris