El grup d’havaneres Xató interpreta un tema en ple confinament

D’esquerrra a dreta, Josep Vila, Joan Parellada, Jordi Gonzàlez i Ramon Sol, els quatre components del grup
Xavi Gonzàlez
02/05/2020 - 16:00h

El grup vilafranquí interpreta “En tres peus” un enregistrament des del confinament en l’any que celebren el seu 20è aniversari

El grup d’havaneres Xató de Vilafranca del Penedès ha presentat aquests dies una gravació exclusiva amb els propis dispositius mòbils i des de casa un valset mariner titulat En tres peus, un tema del seu repertori amb música de Josep Maria Roglán i lletra de Carles Teixidó, canta la història d’un gat “esguerrat pel descuit d’un pescador”.

La idea inicial del grup era poder estrenar el tema a la primera cantada d’havaneres de la temporada, probablement al Parc del Tívoli per les festes del barri del Poble Nou de Vilafranca, però degut a un possible ajornament a causa de les mesures sanitàries que es preveuen per tal d’evitar un possible rebrot del COVID-19, han volgut avançar-ne l’estrena i compartir-lo a les xarxes.

Precisament, abans de veure’s obligats com tothom a confinar-se, el grup havia estat treballant intensament a l’estudi de gravació i amb diversos músics col.laboradors per ultimar els detalls del proper treball en format CD, el qual estava previst presentar-lo durant l’estiu d’enguany coincidint amb el 20è aniversari del grup.

PUBLICITAT

Els Xató volen dedicar aquesta estrena molt especialment a tots els qui han perdut alguna persona estimada a causa de la pandèmia i a tot el personal sanitaris. Aquí teniu el tema en primícia

També et pot interessar

Comentaris