Conferències sobre arquitectura en temps de confinament

El vilafranquí Martí Codorniu és un dels ideòlegs d’aquesta iniciativa
Xavi Gonzàlez
29/04/2020 - 17:00h

Estudiants de la UPC organitzen un cicle amb noms rellevants del món de l’arquitectura

Sota el títol “C de Confinament”, a principis del mes d’abril van arrencar un seguit de xerrades amb arquitectes locals i internacionals per reflexionar sobre la quarantena, el confinament, la llibertat, la repressió i els virus. La iniciativa va sorgir d’un grup d’estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, entre els quals hi ha el vilafranquí Martí Codorniu. La seva intenció, expliquen, és allargar el cicle mentre duri el confinament.

A les conferències ja celebrades hi han passat noms destacats com Anna i Eugeni Bach, guanyadors dels últims premis FAD, Jaume Prat, arquitecte i assessor de continguts d’Escala Humana de TVE i els barcelonins Bonell+Dòriga (un despatx jove que comissaria el reconegut compte @aseriesofrooms d’Instagram), a banda d’altres estudis emergents.
Les xerrades tenen una durada aproximada de 30 minuts i es poden seguir a través del canal de YouTube “C de Cultura. ETSAB” i des del compte d’Instagram @cdecultura_etsab. Aquests dos canals serveixen per debatre i fer preguntes als ponents, convertint-se així en un fòrum de debat i pensament.

PUBLICITAT

Les cites continuen avui mateix amb el prestigiós arquitecte Josep Ferrando, qui va projectar el CAP Vilafranca Nord, i s’allargaran fins a mitjans de maig. A més, el cicle de conferències apareixerà a la cartellera de la setmana de l’arquitectura, del 7 al 17 de maig organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD.

Tots els vídeos de les conferències, que estan penjats a la plataforma digital, ja acumulen més de 10.000 visualitzacions.

També et pot interessar

Comentaris