L’Arboç trasllada a l’octubre la Trobada Nacional de Bastoners

28/04/2020 - 16:00h

La Mostra de Gegants Centenaris, la Fira de la Cervesa i l’Aplec de la Llacuneta es posposen al 2021

L’evolució de la crisi i emergència sanitària deguda a la pandèmia del covid-19, ha obligat a l’Ajuntament de l’Arboç a prendre la decisió de suspendre les Fires i Trobades previstes pròximament.

La Trobada Nacional de Bastoners prevista pel 10 de maig en commemoració dels 250 anys del Ball de Bastons de l’Arboç, de moment s’ajorna fins al mes d’octubre i la Mostra de Gegants Centenaris prevista pel dissabte 6 juny es posposa a l’any 2021.  Pel que fa a la Fira de la Cervesa organitzada pel Ball de Diables es suspèn l’edició d’enguany i s’emplaça a la propera edició de l’any 2021 i l’Aplec de la Llacuneta també suspèn fins l’any vinent.

La IX Edició de la Fira Modernista del Penedès prevista pels dies 25 i 26 d’abril de 2020 tal i com ja es va informar es va suspendre i no es renuncia a poder-la celebrar a partir del mes de setembre. Pel que fa a la Setmana de la Gent Gran s’ha suspès fins l’any vinent.

El consistori ha paralitzat tots els preparatius i en funció de com evolucioni la situació i la durada, i les possibilitats de realitzar actes en el futur s’estudiaran, en el seu moment, les possibles alternatives.

També et pot interessar

Comentaris