Comença la remodelació del futur Casal de Joves de Torrelles de Foix

28/04/2020 - 10:00h

Tindran una durada de tres mesos i un cost de 40.000 euros subvencionats per la Diputació de Barcelona

Aquests dies s’han iniciat les obres de reforma de l’espai que acollirà el futur Casal de Joves municipal i que es troba a la planta superior de l’edifici on s’hi troba el Casal d’Avis. Una vegada s’ha enllestit la remodelació de la planta baixa d’aquest local per a la gent gran, ha començat aquesta segona fase per a completar la rehabilitació de l’immboble.

El nou Casal de Joves comptarà amb una superfície útil de 125 metres quadrats, en què s’habilitarà una sala polivalent, una sala d’estudi i una aula de formació, així com un despatx, sanitaris i un petit pati. Les obres tenen un cost aproximat d’uns 40.000 euros, subvencionats al 100% per la Diputació de Barcelona. Durant la reforma es modernitzaran i adequaran també les instal·lacions elèctriques, de sanejament i subministrament d’aigua per assolir una millora energètica de l’edifici.

Aquesta actuació, amb una durada prevista d’uns tres mesos, completarà la remodelació d’aquest edifici, amb el nou Casal d’Avis a la planta baixa i el Casal de Joves a la planta superior. L’Ajuntament de Torrelles de Foix confia a poder obrir les portes ben aviat d’aquest nou equipament municipal, una vegada se superi la situació de crisi sanitària del COVID-19.

També et pot interessar

Comentaris