Noves càmeres per detectar la temperatura corporal

Avatar
24/04/2020 - 13:00h

Digittecnic ofereix la nova gamma de càmeres termogràfiques que obtenen la temperatura de manera ràpida i segura

Digittecnic, empresa amb seu a Vilafranca, presenta la nova gamma de càmeres termogràfiques que permeten detectar la temperatura corporal de les persones de manera ràpida i segura. Aquests sistemes són ideals per controlar els accessos a espais de molta concurrència, com són les oficines, les naus industrials, els supermercats, els centres comercials o les botigues, entre d’altres. Així que les càmeres termogràfiques permeten controlar la propagació de la Covid-19 i garantir la protecció de les persones que estan dins d’una zona determinada. Aquestes càmeres termogràfiques funcionen amb un software molt avançat que permet mesurar amb exactitud la temperatura real d’un individu, amb un marge d’error màxim d’entre 0,3 i 0,5ºC. També incorporen un sistema d’intel·ligència artificial, que identifica de manera precisa les persones que té registrades a la seva base de dades, i discrimina qualsevol font de calor que pugui intervenir en la detecció de la temperatura corporal.

Al mercat hi ha diversos tipus de càmeres termogràfiques per detectar la temperatura de les persones. Digittecnic en comercialitza tres models.

Detecció de temperatura amb identificació de persones

Aquest sistema ofereix tant la detecció de la temperatura corporal d’una persona com la seva identificació facial. Està pensat per ubicar-se en l’accés de les empreses i identificar a la persona que accedeix a la vegada que verifica la seva temperatura. Alhora, crea un registre amb tota la informació recopilada durant la jornada laboral.

PUBLICITAT

Detecció de temperatura portàtil

Es tracta d’una eina portàtil i no requereix instal·lació. Permet mesurar la temperatura corporal de les persones fins a un metre de distància amb un marge d’error màxim de 0,5 ºC. Disposa d’una pantalla on es pot observar la temperatura de cada persona que passa per davant de l’aparell i reconèixer quins són els individus amb febre.

Detecció de temperatura per grans afluències

Aquest sistema està format per dues càmeres (termogràfica i visible) i un backbody, que és l’encarregat de transmetre una referència de temperatura constant a l’aparell.

Aquest sistema és el més sofisticat perquè permet identificar múltiples persones alhora, sense necessitat d’aturar-se en un punt de reconeixement prèviament establert.

També et pot interessar

Comentaris