L’Ajuntament regala un conte virtual als infants de Vilafranca

21/04/2020 - 17:00h

Ho fa coincidint amb la Diada de Sant Jordi i en agraïment a l’esforç en aquests moments de confinament

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, presenta un conte virtual que vol ser un regal i un homenatge a tots els infants de Vilafranca. Amb aquest conte, que totes les famílies es podran descarregar i imprimir a casa, es vol agrair l’esforç, la paciència, la responsabilitat i l’actitud positiva dels infants de la ciutat en aquests moments de confinament a causa de la pandèmia del Coronavirus-COVID19.

El conte, de 20 planes, porta per títol Una primavera diferent i es basa en les cartes que s’intercanvien una família de 4 membres (una mare, un pare, una filla i un fill) i l’avi dels infants, explicant les seves vivències personals en aquests temps de confinament cadascú des de casa seva. El conte consta de textos, que han anat a càrrec d’Agustí Roig i Roser Rojas, i d’il·lustracions de la dibuixant i il·lustradora vilafranquina Nenén. Els 5 personatges del conte ja són coneguts per la població de Vilafranca, donat que s’han utilitzat per personalitzar els diferents tipus de contenidors de residus i així afavorir una conducta cívica a l’hora de separar les deixalles.

El conte està pensat per explicar-lo, però també per poder pintar-ne diverses pàgines, que s’han deixat expressament sense pintar per tal que els infants ho puguin fer a casa. També hi ha unes planes on es poden retallar uns titelles, pintar-los, enganxar-los al cartró d’un rotlle de paper de WC i jugar amb ells.

Les famílies es podran descarregar el conte i imprimir-lo a casa des de l’enllaç: https://comunicacio.vilafranca.cat/una-primavera-diferent

També et pot interessar

Comentaris