L’alcalde del Vendrell diu que la crida de l’imam havia de ser “no presencial”

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, durant la lectura del comunicat en una convocatòria telemàtica.
19/04/2020 - 19:23h

Kenneth Martínez defensa l’actuació de la Policia Local i assegura que les persones que van trencar el confinament i siguin identificades seran sancionades

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha emès aquest diumenge a la tarda un comunicat en el qual deplora l’acte de divendres passat en què unes desenes de fidels musulmans van trencar el confinament per la Covid-19 durant una crida a l’oració prèvia a l’inici del Ramadà.

Segons Martínez, l’Ajuntament del Vendrell havia estat informat que se celebraria un “acte no presencial” des d’un domicili particular i que s’havia convocat la RTV El Vendrell perquè l’enregistrés per a la posterior difusió en diferit pels canals dels mitjans de comunicació municipals.

Amb tot, i sense que ho preveiés l’organització, segons l’alcalde vendrellenc, un grup de persones van aplegar-se de manera “espontània” a l’indret, trencant l’habitual confinament de la població durant l’estat d’alarma pel coronavirus de la Covid-19.

La Policia Local del Vendrell va tenir una actuació “professional i proporcionada” per la dimensió prevista de l’acte, segons Kenneth Martínez, el qual insisteix que l’acte havia de ser estrictament dins d’un domicili particular i que la policia es va veure desbordada per les circumstàncies.

Tanmateix, segons l’alcalde del Vendrell, la mateixa Policia Local va aixecar acta de la situació i s’investigaran els fets. Això vol dir que, un cop siguin identificades gràcies a les imatges enregistrades i difoses també per xarxes socials, les persones presents a l’acte seran sancionades.

L’alcalde del Vendrell vol mostrar el seu suport a l’actuació de la Policia Local i també crida a la convivència i a mantenir l’esperit cívic que, segons diu, ha caracteritzat sempre la gent de la població a la qual va arribar fa uns 25 anys i que ara representa com a màxima autoritat política.

Llegeix el discurs íntegre de Kenneth Martínez clicant aquí.

També et pot interessar

Comentaris