L’alcalde del Vendrell diu que la crida de l’imam havia de ser “no presencial”

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, durant la lectura del comunicat en una convocatòria telemàtica.
Ricard Vinyals
19/04/2020 - 19:23h

Kenneth Martínez defensa l’actuació de la Policia Local i assegura que les persones que van trencar el confinament i siguin identificades seran sancionades

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha emès aquest diumenge a la tarda un comunicat en el qual deplora l’acte de divendres passat en què unes desenes de fidels musulmans van trencar el confinament per la Covid-19 durant una crida a l’oració prèvia a l’inici del Ramadà.

Segons Martínez, l’Ajuntament del Vendrell havia estat informat que se celebraria un “acte no presencial” des d’un domicili particular i que s’havia convocat la RTV El Vendrell perquè l’enregistrés per a la posterior difusió en diferit pels canals dels mitjans de comunicació municipals.

Amb tot, i sense que ho preveiés l’organització, segons l’alcalde vendrellenc, un grup de persones van aplegar-se de manera “espontània” a l’indret, trencant l’habitual confinament de la població durant l’estat d’alarma pel coronavirus de la Covid-19.

La Policia Local del Vendrell va tenir una actuació “professional i proporcionada” per la dimensió prevista de l’acte, segons Kenneth Martínez, el qual insisteix que l’acte havia de ser estrictament dins d’un domicili particular i que la policia es va veure desbordada per les circumstàncies.

Tanmateix, segons l’alcalde del Vendrell, la mateixa Policia Local va aixecar acta de la situació i s’investigaran els fets. Això vol dir que, un cop siguin identificades gràcies a les imatges enregistrades i difoses també per xarxes socials, les persones presents a l’acte seran sancionades.

PUBLICITAT

L’alcalde del Vendrell vol mostrar el seu suport a l’actuació de la Policia Local i també crida a la convivència i a mantenir l’esperit cívic que, segons diu, ha caracteritzat sempre la gent de la població a la qual va arribar fa uns 25 anys i que ara representa com a màxima autoritat política.

Llegeix el discurs íntegre de Kenneth Martínez clicant aquí.

També et pot interessar

Comentaris