‘Els meus petits herois’, la carta d’una mare de Bellvei que es fa viral a les xarxes

Els fills d’Anna Holgado Sans, residents a Bellvei, van viure amb especial angoixa la mort del seu avi a Gavà.
16/04/2020 - 11:00h

Anna Holgado Sans va voler descriure com van viure els seus fills petits la mort del seu avi per Covid-19 sense poder acomiadar-lo

Anna Holgado Sans, una veïna de Bellvei, va penjar a les xarxes socials una carta per descriure la ràbia, angoixa i pena, entre d’altres sentiments dels seus dos fills, un nen de 9 anys i una nena de 6, per haver perdut un avi a causa del coronavirus de la Covid-19 i no haver-lo pogut acomiadar. I la carta, titulada ‘Els meus petits herois’ (amb l’original escrit en castellà) s’ha fet viral.

Els nens, com la mare, s’estan al seu domicili de Bellvei i l’avi i sogre d’Holgado vivia i va morir de Covid-19 a la localitat de Gavà (Baix Llobregat).

L’home va emmalaltir i als seus nets de Bellvei els era difícil d’entendre que no poguessin anar a visitar-lo malalt i, en canvi, vegin a la televisió que hi ha persones que se salten el confinament del decret d’alarma per raons molt menys greus.

“Vaig escriure la ràbia que sentia en unes notes al mòbil i li vaig ensenyar al pare dels nens que li semblava de compartir la carta”, explica Holgado al 3d8.

El resultat de voler “descriure la duresa, el neguit i el frustrant que va ser no poder estar al costat del meu sogre i avi dels meus fills”, continua aquesta veïna de Bellvei, va ser que la carta que va fer pública es va viralitzar a Facebook i ha rebut comentaris de molts indrets.

“Els meus fills no podien estar ni amb el seu pare ni amb l’àvia i tenien necessitat d’abraçar-los” arran de la mort d’un avi al qual estaven molt units. “Ara també tenen por que se’n vaig l’àvia, però sortosament està recuperada dels símptomes del coronavirus”, diu Anna Holgado.

“La meva intenció no ha estat mai la de donar pena, sinó de conscienciar i fer una crida perquè això de no poder acomiadar els pacients de Covid-19 no passi”, afegeix l’autora de la carta.

“Jo educo els meus fills, els dic que no poden anar a veure l’avi i hi ha gent que no compleix el protocol pel coronavirus. No és just!”, es queixa també Holgado, que conclou: “La gent que surt de casa sense poder sortir ho fa per inconsciència”.

Llegeix la carta traduïda de l’original aquí.

També et pot interessar

Comentaris