Anul·len la Festa de la Santa Creu prevista pel 3 de maig

Avatar
13/04/2020 - 15:05h

La Comissió de Festes de Santa Martí Sarroca ho ha fet públic a través d’un comunicat

La Comissió de Festes de Sant Martí Sarroca ha emès un comunicat on anuncia que anul·la la celebració de la Festa de la Santa Creu i posposa l’elecció de la Pubilla i l’Hereu.

Aquest és el comunicat íntegre:

“Arran de la pandèmia del COVID-19 (coronavirus) i atesa l’activació de diferents plans d’actuació que afavoreixin la contenció del virus per part del Govern de la Generalitat i del Govern Central, la Comissió de Festes conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha pres una sèrie de decisions en relació a les festivitats previstes:

  • Queda anul·lada la Festa de la Santa Creu, prevista pel primer cap de setmana de maig, ja que les mesures de contenció actuals no sabem fins quan perduraran i possiblement afectin de forma directa a qualsevol acte que es vulgui celebrar on hi hagi concentració de persones, tal com estava previst.

Donades aquestes circumstàncies i també per responsabilitat davant d’aquesta pandèmia creiem que el millor és la anul·lació.

  • Es posposa l’elecció i posterior presentació de l’Hereu i la Pubilla 2020, també prevista pel primer cap de setmana de maig.

Més endavant, quan les circumstàncies ho permetin  s’informarà a totes les entitats de la data per fer l’elecció de l’Hereu i la Pubilla 2020, així mateix anunciarem la nova data de la presentació”.

La Comissió de Festes.

També et pot interessar

Comentaris