Dues morts més per Covid-19 a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. FOTO: Jose Paredes
13/04/2020 - 12:35h

La xifra de defuncions fins aquest dilluns al centre vilafranquí arriba ja a les 21, vuit de les quals han mort en els últims cinc dies

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès està vivint aquests últims dies un repunt de defuncions per Covid-19. Si bé a l’inici de la pandèmia semblava que les xifres es mantenien estables, ara des de fa cinc dies que van incrementant-se i són ja 21 les persones que han perdut la vida al centre vilafranquí des del passat 20 de març. En els últims cinc dies han mort vuit persones.

Pel que fa al nombre de persones ingressades per malalties respiratòries, aquest dilluns al migdia n’hi havia 55, una xifra similar als dies anteriors. Concretament, hi ha tres ingressats més que dissabte i diumenge però dos menys que divendres. Pel que fa a les altes, aquestes també segueixen incrementant lleugerament i ja són 65 persones les que han pogut abandonar l’hospital.

Recordar que des del centre vilafranquí s’informa de les persones ingressades per malalties respiratòries en general ja que no hi ha proves de Covid-19 per tothom, però a totes elles se les tracta com si fossin positives.

També et pot interessar

Comentaris