Detingut un home que venia de passar la nit amb la seva parella

La restricció de mobilitat municipal durant els caps de setmana continuarà vigent més dies del previst
11/04/2020 - 19:00h

S’havia saltat de manera temerària un control dels Mossos a Coma-ruga i ha estat finalment detingut a Creixell

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte un home del qual no se n’ha facilitat la seva residència, però que s’ha saltat un control policial a la carretera N-340 establert a Coma-ruga per impedir que ningú acudeixi a les segones residències de la costa penedesenca, entre d’altres indrets del litoral català.

Segons els Mossos, l’home havia acudit a passar la nit amb la seva parella i, per tant, s’havia saltat l’ordre de confinament pel coronavirus de la Covid-19.

El control policial era al barri marítim i l’home, conduint de forma temerària, ha fugit de l’indret i els Mossos l’han pogut aturar a la població de Creixell (Tarragonès).

L’home detingut és previst que passi a disposició del jutjat en funció de guàrdia del Vendrell.

D’altra banda, val a dir que el reforçament policial per evitar l’arribada de visitants a segones residències del litoral penedesenc també ha incorporat efectius de la Guàrdia Civil i que, per exemple, la Policia Local del Vendrell utilitza drons per vigilar la costa des de l’aire.

Precisament amb un dron ha estat vista i ha permès identificar i sancionar una veïna de Calafell que passejava els seus gossos per la platja de Sant Salvador, lluny del seu domicili.

I, finalment, val a dir que la policia vendrellenca també realitza aquests dies controls en zones properes als grans supermercats, amb l’objectiu de detectar si els clients que acudeixen al centre comercial, la qual cosa està permesa durant l’estat d’alarma, són persones que es troben uns dies de vacances en segones residències, una situació que sí que està expressament prohibida.

També et pot interessar

Comentaris