Davant del confinament, mones a domicili

Xavi Gonzàlez
08/04/2020 - 15:30h

Mones de forner, garlandes i les de fruita i xocolata, entre les més soŀlicitades

La pandèmia del coronavirus farà que aquest any una tradició tan arrelada a casa nostra com és la mona sigui una mica atípica. Però això no impossibilitarà que els padrins puguin regalar-la, i d’això se n’han encarregat els responsables del forn de pa i pastisseria J.Rius, que no volen que cap fillol es quedi sense mona. Davant del confinament, la principal recomanació és encarregar la mona perquè sigui entregada a domicili. A J.Rius s’han adaptat i ofereixen aquest servei a través del telèfon 93 892 04 28 entre les 9 i les 14 hores. També es pot anar presencialment a la botiga, però cal tenir present que cal respectar les normes de seguretat sanitària, cosa que pot representar haver de fer cua uns minuts.

Pel que fa a les peticions dels consumidors, enguany tornen a tenir una gran demanda les mones de forner i les garlandes, que segueixen agradant molt, i també les de pastisseria, entre les quals les de més tirada són les de fruita i xocolata. A Cal Rius també s’adapten a les mides de les mones de pastisseria, que enguany són més petites i poden ser per a dues o quatre persones, perfectament.

PUBLICITAT

Costums modificats

D’altra banda, al forn de pa i pastisseria Celis s’han reinventat a través del servei a domicili i la presència a les xarxes. De fet, aquests dies majoritàriament han portat pa a gent gran i a personal de risc, però també esmorzars i mones sorpreses en una mostra clara de com les persones s’adapten a les circumstàncies i miren d’aprofitar l’oportunitat d’una pandèmia per ser més romàntics i detallistes que abans del confinament. Al Celis reparteixen pa, brioxeria i mones a domicili. Per realitzar la comanda només cal enviar un whatsapp al 670 432 138, escriure l’adreça i el que es vol, i l’endemà ho porten a casa. El pagament es pot fer per Bizum o targeta, i així s’evita el màxim contacte possible. Tenen garlandes on es poden posar ous al gust de cadascú, mones de trufa, mantega trufada, mantega, fruita i nata. Les mones poden ser de format mitjà o gran i, a més, també tenen figures de xocolata (des de les típiques del Barça fins als dibuixos més moderns).

També et pot interessar

Comentaris