El penedesenc Enric Tomàs crea una web de manualitats gratuïtes

Judit Benages
08/04/2020 - 12:19h

L’objectiu d’aquest tècnic informàtic és fer més amenes aquestes setmanes de confinament tant a petits com també als més grans

El tècnic informàtic penedesenc Enric Tomàs ha creat una pàgina web amb manualitats gratuïtes per a petits i grans en temps de confinament.

Així, a www.timecorona.com es poden trobar múltiples idees, com les instruccions per fer gallines amb oueres o origamis amb els personatges de Star Wars. També hi ha una secció d’aplicacions o de formació, entre altres.

Tomàs explica que la idea va néixer una setmana abans de la cancel·lació del Mobile World Congres, quan ja es començava a limitar el dia a dia de la societat a causa del coronavirus. Una vegada es va confirmar que el congrés no se celebraria, el penedesenc va començar a fer un llistat de possibles publicacions, va configurar la que seria la web i la seva optimització i, a partir d’aquí, intenta publicar un joc i/o manualitat cada dia.

PUBLICITAT

A la pàgina web es pot trobar un llistat de tot el material necessari i una explicació amb instruccions detallades de com dur a terme la manualitat o el joc, sempre amb un toc d’humor. A partir d’aquí també hi ha idees extres i diferents galeries amb propostes per tal que tothom pugui utilitzar la imaginació i crear la seva pròpia manualitat.

Els visitants més motivats també poden participar activament en aquest projecte aportant els seus treballs manuals. Tot és benvingut per intentar fer més amè aquest temps de confinament. Enric Tomàs valora molt positivament aquestes primeres setmanes de vida de la web, que ja han visitat més de 8.000 persones.

També et pot interessar

Comentaris