Mor als 82 anys Josep Ferret i Julià

Josep Ferret i Julià en una foto d’arxiu
Xavi Gonzàlez
06/04/2020 - 22:09h

Des de ben jove va col·laborar amb les activitats de les parròquies locals i es definia com una persona enamorada de Vilafranca

Aquest dilluns ha mort a l’edat de 82 anys el vilafranquí Josep Ferret i Julià.

Ferret es definia com a empresari fuster, fill i net de fusters, i va exercir la seva professió durant 45 anys, 21 dels quals en el camp del cooperativisme industrial, del qual se sentia molt orgullós.

Al llarg de la seva vida va formar part de moltes associacions i entitats de Vilafranca i, de fet, encara era associat del CEP (Centre Excursionista del Penedès), Amnistia Internacional i Cooperacció Alt Penedès.

Durant molts anys va ser membre dels bastoners de la penya Karburu i militant del PSC des de la seva fundació fins al 2016. Cal destacar que va ser regidor d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca a la primera legislatura de la democràcia, del 1979 al 1983.

Una imatge de Josep Ferret i Julià en la seva època de regidor a l’Ajuntament de Vilafranca
PUBLICITAT

Des de ben jove va col·laborar amb les activitats de les parròquies locals. Era una persona enamorada de Vilafranca i sempre es mostrava orgullós d’explicar que la seva família estava establerta a la capital penedesenca des de l’any 1735.

També et pot interessar

Comentaris