L’Ajuntament estrena un joc de Gelida per a dispositius mòbils

Avatar
06/04/2020 - 16:44h

Gelida és el primer poble del Penedès present a l’App gratuïta Belly Run, un joc de plataformes ambientades en pobles i ciutats de Catalunya

La regidoria de turisme de l’Ajuntament de Gelida ha presentat el joc per a dispositius mòbils “Belly Run”, una proposta que convida els usuaris a passejar pel municipi i fer “més portable” el confinament.

Belly Run va néixer com una plataforma única –desenvolupat per l’empresa ebrenca EAAPP Entertainment SL– on les persones usuàries tinguessin l’oportunitat de navegar per diferents municipis de Catalunya. Cadascun dels nivells del joc correspon a una població i mostra part del seu patrimoni arquitectònic, dels productes típics i la idiosincràsia local.

PUBLICITAT

A Gelida, hi ha representats els principals atractius de la població: el Funicular, el Castell, el Modernisme, l’església i el campanar, les fonts o l’ermita de Santa Magdalena del Puig. L’objectiu és que els usuaris coneguin la població i puguin jugar recollint la tradicional escudella de Santa Llúcia, fugint del Cérvol Diabòlic dels Diables de Gelida.

També es pot iniciar sessió amb l’aplicació a Facebook i així veure el rànquing de la colla d’amics i compartir la puntuació amb altres contactes i jugadors.

El regidor de turisme, Daniel García Peris ha explicat que “el joc està pensat per la difusió turística i crear esdeveniments presencials per atraure visitants a Gelida però s’ha avançat el llançament perquè tothom pugui jugar ja des de casa en la situació de confinament”. També ha afegit que “cal destacar que Gelida és la primera població del Penedès que apareix en aquesta app”.

L’APP és gratuïta i està disponible per a mòbils i tauletes iOS i Android.

També et pot interessar

Comentaris