En temps de confinament la millor solució: el servei a domicili

Avatar
05/04/2020 - 17:00h

Diversos establiments ofereixen l’entrega dels seus productes a les cases dels clients

Ara que el govern espanyol ha allargat l’estat d’alarma fins a finals d’aquest mes d’abril el 3d8 us ofereix una àmplia diversitat d’establiments que entreguen a domicili els seus productes.

És el cas del forn de pa Celis que ofereix l’entrega de mones i pa a domicili. Les reserves es poden fer enviant un whatsapp al número 670 43 21 38 el dia abans i l’endemà ho porten a casa. L’únic requisits és que la compra ha de ser d’un mínim de 5 euros.

Lo Traginer també ofereix fruita i verdura ecològica a domicili a Vilafranca del Penedès. La comanda es pot fer a través del telèfon de whatsapp 609 05 35 65. Per anar físicament a la botiga del carrer Dr.Fleming, 87 cal reservar cita prèvia i es demana portar guants i mascareta. www.lotraginer.cat

També el restaurant vilafranquí El Cigró d’Or ofereix plats diaris que publicita a través de les xarxes socials i lliura l’endemà en horari de 13 a 14h. El telèfon per fer les comandes a través del whatsapp és el 637 41 96 37. La comanda mínima ha de ser de 25 euros i es pot fer el pagament en targeta o través de Bizum.

Xerigots també ofereix una àmplia selecció de formatges a domicili. La venda la fa on-line a través del web www.xerigots.cat/botiga o mitjançant el telèfon de whatsapp 665 28 08 06.

PUBLICITAT

La pizzeria Cal Turbo de Vilafranca també ofereix un ampli servei a domicili de pizzes. A Vilafranca el servei és gratuït i sense comanda mínimca. En canvi, als pobles següents ofereix servei a domicili amb una comanda mínima de 4 pizzes i un suplement de 2 euros per pizza. Serveis als pobles de Les Cabanyes, La Granada, Moja, el Pla, els Monjos, Puigdalber, Pacs, la Múnia, Sant Pere Molanta, Sant Cugat Sesgarrigues, Daltmar, Vilobí, Guardiola de Fon-trubí, Santa Fe, Can Cartró, La Ràpita, Sant Miquel d’Olèrdola, Avinyonet, Les Gunyoles i Sant Martí Sarroca. Per fer les comandes cal trucar al 93 538 69 69. https://pizzeriacalturbo.cat/

Cal Tinons també reparteix a domicili tot tipus de cultiu de fruita, verdura, oli d’arbequina i ous ecològics. Les comandes s’han de fer al telèfon de whatsapp 619 42 96 40 en horari de 8 a 21 hores o per mail a per mail a l’adreça mariagrau1@gmail.com.

També et pot interessar

Comentaris