L’Ajuntament de l’Arboç posa en marxa un concurs dibuix i narrativa per infants

Un fragment del cartell
Avatar
04/04/2020 - 17:00h

Serà a través de les xarxes socials i tindrà una periodicitat setmanal mentre duri el confinament dels infants.

L’Ajuntament de l’Arboç posa en marxa un concurs infantil de narrativa i dibuix amb el títol: “L’Arboç amb els infants” amb l’objectiu d’ajudar a fer més distret el confinament derivat de l’emergència sanitària pel covid19. Aquest concurs tindrà una periodicitat setmanal i es dividirà segons les edats dels infants en 3 categories:

-Una primera categoria per als nens i nenes de P3 a P5 que hauran de fer un dibuix que resumeixi què els agradaria fer el proper estiu.

-Una segona categoria pels infants de 1er a 4rt que han de presentar un dibuix amb la mateixa temàtica,

-Categoria pels nens i nenes de 5è i 6è que hauran de presentar una redacció amb la mateixa temàtica: “ Què t’agradaria fer el proper estiu”.

Tots els treballs s’hauran d’enviar en format foli o A4 a través del correu: casadecultura@gmail.com indicant el nom de l’infant i el curs. Cada setmana es proposaran nous temes i activitats. En aquesta primera edició, els treballs s’han de presentar abans del dia 9 d’abril. Els dibuixos i narracions guanyadors es publicaran a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, i posteriorment s’exposaran tots els treballs realitzats.

PUBLICITAT

I cada setmana es decidirà un guanyador de cada categoria que rebrà un petit obsequi. Des de l’Ajuntament, s’anima a tots els nens i nenes a participar-hi

També et pot interessar

Comentaris