Cultura se suma a la iniciativa de la Policia Local del Vendrell

La regidora de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, Sílvia Vaquero
Avatar
02/04/2020 - 17:00h

Consisteix en felicitar els infants que facin l’aniversari aquests dies de confinament

Dimarts, la Policia Municipal del Vendrell va anunciar per les seves xarxes socials que s’oferia la possibilitat de realitzar visites als domicilis on hi havia infants que fessin l’aniversari aquests dies de confinement per l’estat l’alarma de la Covid-19.

En aquest sentit, la Regidoria de Cultura s’ha sumat a aquesta iniciativa anunciant que regalarà a aquests infants el conte Petita histròria del Vendrell, amb textos de Miquel Rovira i il·lustracions de Pilarin Bayés. La regidora de Cutura, Silvia Vaquero, desitja que aquest regal serveixi per passar aquests dies de confinament “compartint bons moments en família amb la lectura de llibres”.

Les famílies que vulguin rebre la visita de la Policia Municipal per felicitar l’aniversari a un infant han d’enviar un correu electrònic, amb almenys 24 hores d’antelació, a l’adreça inscripcio_policialocal@elvendrell.net, amb l’assumpte “Felicitació” i les dades següents:

-data de l’aniversari / nom de l’infant / edat que farà / adreça completa del domicili / en quina llengua voldria la felicitació (català o castellà / telèfon mòbil de contacte (si es vol rebre la felicitació per WhatsApp) / nom del perfil a les xarxes socials (si es vol rebre la felicitació per les xarxes socials).

PUBLICITAT

D’aquesta manera, es vol agrair l’esforç que estan fent els infants que celebren el seu aniversari en una situació de confinament que no permet fer-ho en companyia dels familiars i les amistats.

També et pot interessar

Comentaris