Fisioteràpia El Centre emet directes per no perdre la forma

28/03/2020 - 12:05h

Des d’aquest centre vilafranquí ofereixen consells bàsics d’hidratació i exercicis per als seus clients

Des de Fisioteràpia El Centre han anat compartint a través de les xarxes socials diferents recomanacions que ha fet el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya per mantenir-se actiu aquests dies de confinament. En primer lloc, oferint consells bàsics d’hidratació, menjar saludable i exercici bàsic per evitar que apareguin problemes articulars, musculars, respiratoris i/o circulatoris.

D’altra banda, també han elaborat diferents vídeos o trobades en línia (lives) per mantenir-se actiu durant el confinament al domicili i no perdre la forma ni les capacitats prèvies.

Han intentat adaptar-se a les necessitats de tots els pacients per oferir un ventall prou ampli d’opcions, recomanades a cada segment: activitat d’alta intensitat per a esportistes, sessions posturals per treballar la mobilitat i postura física i sessions rehabilitadores amb estiraments per adaptar-nos a les diferents patologies.

Finalment, els pacients que ho han necessitat han estat atesos a través de trucades i whatsapps, on han obtingut els consells i les pautes oportunes per millorar el dolor i, si ha sigut necessari, s’han ofert taules d’exercicis individuals per millorar la mobilitat.

També et pot interessar

Comentaris