Més propostes per mantenir-se en forma des de casa

Roger Boada i Eli Bertran, d’Uniq Pilates | 3d8
27/03/2020 - 18:00h

El gimnàs Uniq Pilates i Entrenament Personal de Vilafranca programa diferents pautes per als seus clients

En aquests dies de confinament els gimnasos i centres d’ensenyament han hagut d’abaixar la persiana pel coronavirus però s’han traslladat a les xarxes per seguir la seva activitat. Així, des del gimnàs Uniq Pilates i Entrenament Personal s’han programat diferents pautes per als clients. Han creat rutines d’entrenament d’exercici aeròbic i força, com també rutines de pilates.

Algunes són genèriques i d’altres més personalitzades, en funció de les necessitats de cada persona. Cal destacar que aquests entrenaments s’aniran actualitzant en funció del temps que s’allargui aquest confinament.
Asseguren que és un repte també adaptar-se a la situació i crear rutines per fer en espais diversos (menjador, habitació…) i amb material o complements casolans (ampolles d’aigua, tovalloles…). Volen aconseguir que es continuï fent esport des de casa i que no ens tornem més sedentaris, ja que és important saber que el sedentarisme va relacionat amb moltes patologies com l’obesitat, la hipertensió, les malalties coronàries, etc.

D’altra banda, també han iniciat una col·laboració amb Penedès TV: aquesta setmana han començat a emetre sessions de 10 minuts per fer des de casa en què ofereixen classes d’entrenament funcional i de pilates, una manera d’arribar a públic que no utilitza les xarxes socials.

Asseguren que a la nostra comarca podem estar contents perquè la majoria de gimnasos o centres de fisioteràpia estan penjant sessions d’entrenament a les xarxes i així que ningú tingui excusa per moure’s.

També et pot interessar

Comentaris