L’Hospital de l’Alt Penedès confirma la tercera mort per Covid-19

20/03/2020 - 13:16h

La primera persona va morir la nit de dimarts, la segona dijous al matí i ara han informat d’una altra mort d’ahir dijous a la tarda

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha informat aquest divendres al migdia d’una nova mort al centre sanitari per culpa de la Covid-19. Es tracta d’una persona amb patologies prèvies que va morir ahir dijous a la tarda. Des de l’Hospital Comarcal recorden que no donen dades de les víctimes per protegir-los al màxim que sigui possible.

Per altra banda, hi ha dues persones que han donat positiu ingressades a l’Hospital Comarcal i sis més s’han traslladat a altres centres sanitaris per indicació clínica, ja que tenien necessitats terapèutiques específiques que s’havien de cobrir.

Per altra banda, davant un missatge que corre per les xarxes on s’informa d’un brot de coronavirus a Vilafranca, des de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha respost d’aquesta manera a una piulada de Twitter d’una persona que preguntava si era cert : “Lamentablement l’evolució del virus és la que s’esperava i en els propers dies és probable que s’arribi al pic. Per això, cal extremar les mesures de seguretat i contenció i, sobretot, quedar-se a casa i només sortir en cas d’extrema necessitat”.

També et pot interessar

Comentaris