Garantida l’atenció a les dones víctimes de violència de gènere

19/03/2020 - 11:01h

El Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix serveis mínims per cobrir, entre altres, aquests casos més urgents

Davant la situació de l’estat d’alarma arran de la crisi sanitària provocada pel Coronavirus COVID-19 i davant del risc que es produeixi algun cas de violència masclista, el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix serveis mínims per cobrir, entre d’altres funcions, l’atenció a les dones en situació de violència masclista.

Les dones que puguin patir aquest tipus de violència per part de la seva parella  o exparella disposen dels recursos següents per demanar ajuda:

–      Telèfon d’atenció i informació contra la violència masclista 900900120. Atenció les 24 hores del dia i és grauït i confidencial.

–      En cas d’emergència davant d’una agressió, cal trucar al 112.

–      A les comissaries del Mossos d’Esquadra hi ha GAV (Grup d’Atenció a la Víctima) i s’hi pot presentar una denúncia, o anar directament als jutjats de violència de gènere.

–      Per qualsevol consulta o assessorament, cal trucar al telèfon del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Vilafranca 93 890 32 18.

També et pot interessar

Comentaris