La Policia Local del Vendrell denunciarà un jove per un ‘fake’ sobre el coronavirus

El jove ha estat citat a declarar a la comissaria de la Policia Local del Vendrell.
13/03/2020 - 13:01h

El noi ha publicat un vídeo en què diu que ha fugit de l’Hospital del Vendrell sense que l’atenguessin

La suposada broma d’un noi del Vendrell a les xarxes socials arran de l’epidèmia pel coronavirus li podria comportar algun problema legal.

Aquest divendres al matí ha començat a circular un vídeo a les xarxes en què es veu un jove dins d’un cotxe, enfadat i mostrant una suposada via d’entrada a la vena, mentre explica que no ha estat atès suposadament a l’Hospital del Vendrell i que ha marxat del centre “amb la vena posada” i deixant una situació de nerviosisme a l’indret.

El vídeo és una ‘fake new’, segons ha pogut comprovar la Policia Local del Vendrell, que també ha investigat i ha pogut contactar amb el jove en qüestió.

El noi tindria uns 25 anys i ja ha estat citat per declarar a la comissaria de la policia vendrellenca, la qual, segons ha sabut el 3d8, denunciarà l’autor del vídeo com a presumpte autor d’un delicte contra la llei de seguretat ciutadana.

Un cop hagi declarat a la Policia Local del Vendrell, aquesta enviarà les digilències corresponents al jutjat en funcions de guàrdia, que haurà de determinar si l’acció del noi és realment constitutiva de delicte i de rebre una possible sanció.

També et pot interessar

Comentaris