L’Ajuntament de Calafell adopta diverses mesures pel coronavirus

12/03/2020 - 16:52h

Diumenge no es farà la tradicional festa de la Xatonada Popular

L’Ajuntament de Calafell ha pres aquest dijous al migdia un seguit de mesures per prevenir el contagi del coronavirus. Després d’avaluar la situació i seguint les directrius del Govern de la Generalitat, ha activat el següent paquet d’accions:

–El ple municipal previst per a les 17 hores d’aquest dijous es fa a porta tancada, ja que la presència dels regidors i regidores ja copa el màxim de persones que poden ser a una activitat pública, en relació a l’aforament de la sala. La població podrà seguir la secció per ‘streaming’, com és habitual, a calafell.tv/calafelltv.

–Aquesta mateixa tarda tanquen els centres cívics, biblioteques, casals de joventut, llars de jubilats i altres. També se suspèn l’activitat del programa de gent gran Posa-hi oli.

–Els mercadals de dimarts i divendres queden suspesos fins que acabi la present situació. Aquest divendres, doncs, ja no es farà el de Segur.

–Atès el tancament dels centres escolars a tot Catalunya, el servei de transport escolar no funcionarà a partir d’aquest 13 de març.

–La suspensió de les activitats docents inclou les llars d’infants municipals i l’escola d’adults, la d’arts i la d’idiomes de Cal Bolavà.

–Queden ajornades les competicions esportives, no els entrenaments, d’acord amb les instruccions de la Generalitat i les decisions que han pres les federacions esportives i els clubs.

–Queden cancel·lades o ajornades les activitats públiques de gran afluència de públic. Entre altres, es cancel·la la Xatonada popular prevista per al 15 de març i s’ajorna la Cursa de l’Aigua del 22 de març.

–Es reclamarà al sector de lleure privat que compleixi estrictament les decisons de la Generalitat sobre cancel·lació d’esdeveniments o de limitació d’aforament.

–A més, s’ajornen les reunions previstes per la setmana vinent dels consells de participació ciutadana; i s’informarà de les noves dates quan sigui possible fer-ho.

–Finalment, s’ajornen altres activitats públiques de participació, com el sofà de l’alcalde i la Xatonada Popular de Calafell que s’havia de fer diumenge. Com en el cas anterior, s’informarà de les noves dates quan sigui possible fer-ho.

També et pot interessar

Comentaris