Gelida estrena una nova ruta turística amb els fòssils com a protagonistes

Avatar
11/03/2020 - 16:00h

La primera sortida es farà diumenge i és gratuïta per a tots els que hi vulguin assistir

La regidoria de turisme de l’Ajuntament de Gelida ha preparat per a aquest diumenge la “Ruta geològica al bosc dels fòssils”. La nova activitat turística segueix part de l’itinerari senyalitzat “Camí de Sant Esteve i Can Rimundet”, i inclou explicacions durant el recorregut sobre geologia i paisatge, amb una parada especial al bosc dels fòssils.

L’activitat gratuïta programada per diumenge és de caràcter familiar, amb un recorregut d’uns 9 quilòmetres i una durada aproximada de 4 hores. Sortirà des del Punt d’Informació Turística del Centre d’Interpretació del Funicular a les 9.45 h. Pot fer-la tothom qui vulgui i es recomana portar calçat còmode, aigua i protecció solar.

PUBLICITAT

Al “Bosc dels fòssils” es realitzarà un petit taller per aprendre sobre la paleontologia i les restes fòssils de la zona.

Amb aquesta ruta turística, Gelida vol oferir un nou producte per a totes les edats, que es pugui realitzar per propi compte seguint el material i la senyalització que acompanya a la ruta.

L’objectiu és plasmar tots aquells atractius de la població que normalment passen desapercebuts, per tal que el visitant pugui descobrir-los a mesura que va fent la ruta i va interactuant amb ella.

També et pot interessar

Comentaris