La Coordinadora de Colles Castelleres recomana suspendre els assaigs i actuacions

10/03/2020 - 21:39h

L’entitat ha fet públic un comunicat on demana a les colles que facin cas de les seves indicacions per evitar el contagi de coronavirus

La Coordinadora de Colles Castelleres ha fet públic aquest dimarts a la nit un comunicat on recomana a totes les colles que suspenguin els assajos i les actuacions castelleres dels propers dies.

L’entitat assegura que està en constant contacte amb el Departament de Salut de la Generalitat i que actualitzarà les recomanacions si així fes falta.

La coordinadora recorda que el coronavirus es tracta d’una infecció vírica molt semblant a la grip estacional i que afecta principalment a gent gran o amb patologies cròniques de base .

Les mesures a prendre són doncs molt similars a les recomenades davant de qualsevol malaltia respiratòria d’origen víric, tot i així en aquest moment s’estan prenent mesures per evitar que continuï la seva propagació i protegir les persones més vulnerables.

En el mateix comunicat de la coordinadora citen algunes recomanacions com ara rentar-se bé les mans, tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze, evitar el contacte proper als contagiats, evitar compartir menjar i beguda i en cas de sospita cal trucar al 061.

FOTO: Jose Paredes

També et pot interessar

Comentaris