Comerç del Foix impulsa una aplicació i una targeta de fidelització

Un moment de la presentació de la targeta
05/03/2020 - 09:59h

Els clients es podran beneficiar de promocions, bonificacions i ofertes de tot tipus

L’associació de comerciants del Comerç del Foix de Santa Margarida i els Monjos posa en marxa aquest dilluns una targeta de fidelització i una aplicació de mòbil a través de la qual els clients es podran beneficiar de promocions, bonificacions en les compres i moltes ofertes.

En una primera fase s’han adherit a la campanya 28 establiments i, a partir d’aquí, s’aniran incrementant. El president de Comerç del Foix, Alfons Oliva, ha explicat que la targeta permet adaptar-se a les noves demandes del mercat i que aquest projecte “és el més important des de la nostra constitució”.

Des de l’entitat expliquen que el sistema de funcionament és senzill. El primer que ha de fer el client és demanar la targeta en qualsevol comerç adherit i/ o descarregar-se l’aplicació. A partir d’aquí ja se li aplicarà una bonificació corresponent a un tant per cent de la compra i s’obté un compte moneder personalitzat on s’acumulen diners per cada compra.
Amb aquests diners es poden obtenir descomptes per compres posteriors en qualsevol comerç adherit. A més, l’aplicació permet a les botigues enviar campanyes, fer sortejos o promocions per mantenir una millor comunicació amb el seu client.

El dinamitzador comercial de Comerç del Foix, Joan Antoni Calaf, ha apuntat que cal afrontar els canvis que viu el comerç i que aquesta iniciativa és el primer pas que fa l’entitat cap a la modernització.

També et pot interessar

Comentaris