Vilafranca tindrà cursos de comercialització internacional d’enoturisme en francès i anglès

D’esquerra a dreta, la directora de l’escola d’enoturisme, Ester Garcia, i la regidora d’educació, Txell Montserrat
04/03/2020 - 10:36h

El curs en francès va començar dilluns i finalitzarà el dia 30 de març i el que es fa en anglès començarà el 20 d’abril i ja té la matrícula oberta

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb seu a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca, realitzarà aquests mesos de març, abril i maig dos cursos de comercialització internacional d’enoturisme, un en francès i un altre en anglès.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, i la directora de l’escola, Ester Garcia, han donat a conèixer aquesta nova formació que la regidora va afirmar que “sorgeix de copsar les necessitats i interessos del sector. De vegades es dissenyen bons productes enoturístics però s’han de saber vendre bé. Alhora reforcem també els idiomes i així  s’adquireix més vocabulari específic tant en anglès com en francès”.

Per la seva banda, Ester Garcia assegurava que, a partir de la contínua relació amb els territoris enoturístics de Catalunya, amb les DO, les rutes, les empreses i els cellers, “constatem que tenim uns territoris fantàstics i que s’està elaborant producte turístic/enoturístic però cal saber vendre el que s’està fent, entendre i objectivar el que vol el públic”.

Per la directora de l’escola, cal analitzar els interessos dels visitants, com viatja, com organitza les seves estades “per presentar-los productes segons els seus interessos i diferenciant el client francès, que és el que més ens visita, i l’anglès, que és més heterogeni. Hem de saber fer-nos entendre, explicar i pensar en altres idiomes”.

El curs en francès va començar aquest dilluns, amb uns 15 participants, i finalitzarà el dia 30 de març. El curs en anglès començarà el 20 d’abril i ja té la matrícula oberta amb un màxim de 25 places. Tots dos cursos tenen una durada de 30h i es fan els dilluns al matí.

Ester Garcia explicava que l’Institut Municipal de Formació, l’ens municipal on està adscrita l’Escola d’Enoturisme, pot facilitar que aquests cursos resultin gratuïts per a les empreses que enviïn el seus treballadors a fer-los, ja que l’IMF tramita descomptes a la Seguretat Social amb càrrec als fons europeus dedicats a la formació contínua de les empreses.

Més informació a l’escola d’enoturisme

També et pot interessar

Comentaris